PDA

View Full Version : Putting Items into your Digifarm



Vande
12-03-2006, 07:50 AM
I have 2 items in my Farm 1 - like hell can i remember how i put them in there. I want to put 2 items in my 2nd Farm for my Greymon where on earth do i go to do this?

jpwong
12-03-2006, 09:08 AM
there are small squares you can drop them into. Pick the item you want to drop and start hitting L or R to scroll through slots.

Psycho
12-03-2006, 11:14 AM
there should be a symbol on the ground that you can see if you look ((with the "talk to Digimon")) option and those is where the spots appear when yous elect "Install goods" if you cant find any unoccupied you may have to renovate your farm ((Improve it's size)) at the Farm Shop

Vande
12-03-2006, 11:24 AM
yea saw them - anubi told me there should be an option on the list that isn't blooming well there - so unless my tamer rank needs to raise to Silver first

Psycho
12-03-2006, 01:41 PM
I never encountered that problem but that may be it

Vande
12-03-2006, 10:37 PM
I'm still bronze but it has returned....god this game freaks me with glitches

Psycho
12-03-2006, 10:41 PM
serioulsy though outside of increasing the size of your farm and reaching the maximum limit I havent encountered anything like that